Terrengsykler

El terrengsykkel | Elsykkelkompaniet

El terrengsykkel

Hjelp oppover betyr mye mer moro nedover. Med el terrengsykkel kan du sykle lengre, fortere og med mer krefter enn før!

Etter tusenvis av stiturer gjennom 30 år i Bymarka og Estenstadmarka, både med og uten motor på sykkelen, er vi ikke i tvil;

En el terrengsykkel er midt i blinken for oss terrengsyklister. Her kan du få du allsidigheten og manøvreringen til en tradisjonell terrengsykkel, og ikke minst medvind hele veien!

Med litt ekstra kraft kommer du plutselig opp de tyngste kneikene. For ikke å snakke om transportstrekkene på asfalt og grus – med en el terrengsykkel er det slutt på å legge igjen kreftene før du kommer ut på stien. Kanskje kan du ta favorittstien flere ganger på samme tur!

Hvilken el terrengsykkel skal du gå for?

Sortimentet av el terrengsykler strekker seg fra tursykler, via hartdailer og til de groveste, fulldempede stisyklene. Tursyklene, med skjermer, bagasjebrett og lys, egner seg perfekt for deg som skal tråkke av gårde på variert underlag – gjerne med sykkelvesker.

For deg som skal ut på sti står valget mellom hardtail eller fulldemper. Hardtailen har gjerne demper med 120 millimeter vandring, mens de fulldempede syklene kan ha mer enn 160 mm vandring.

I tillegg er vinklene slakkere og bremser og dekk kraftigere på fulldemperen. Hvilken el terrengsykkel du bør gå for avhenger rett og slett av hvor tøft terreng du skal sykle i.

Du må også tenke over om du vil ha en elsykkel med kraftig motor og digert batteri eller om du ønsker en med lavere vekt og mindre batteri. Vil du ha mest mulig hjelp, går du for den første, liker du håndteringen og geometrien på en "analog" sykkel er kanskje en lettere, mindre motorisert elsykkel best for deg.

Moderne el terrengsykler er avanserte maskiner med mange innstillingsmuligheter. Å få satt den opp riktig for deg og din vekt, ferdighetsnivå og kjørestil er avgjørende for at du skal få glede av sykkelen. Her skorter det på dessverre på kunnskapsnivået hos veldig mange butikker. Hos oss er du i trygge hender!

Trek elsykkel + Bosch motor = sykkelglede

Som Trek Flagship store kan vi tilby et stort utvalg av Trek elsykler, inkludert de aller nyeste modellene. Alle sykkelrammer fra Trek har livstidsgaranti.

Trek har utstyrt sine elsykler med motor fra markedslederen Bosch, som responderer i det du legger kraft i pedalene.Med jevn akselerasjon vil du oppleve at motoren og sykkelen fungerer som en enhet. I skogen kan du glede deg over Bosch eMTB-modus, som gir assistanse basert på terrenget du sykler i.

Årets store nyhet er Trek sin elsykkel Fuel EX-e, med en stillegående motor på 50 Nm. Sykkelen kombinerer stisykkelens lette og kvikke følelse med en hjelpende hånd i lange stigninger og bratte crux. Drømmer du om en leken el terrengsykkel, med utseendet til en tradisjonell stisykkel med140/150 mm vandring? Fuel EX-e er svaret!

Les merShow less
kr 39,999.00
Marlin+ 8 er en elektrisk terrengsykkel som er klar for å gjøre stisyklingen din bedre. Bosch Active Line Plus-motoren gir deg den boosten du trenger for å komme opp bratte klatringer og å sykle lenger, og tømmer ikke...
kr 67,099.00
Fantastisk stisykkel med en kompakt og praktisk talt lydløs motor fra tyske TQ. Sykkelpressen har gått helt av hengslene etter å ha testet sykkelen i høst!Her får du hjelp av motoren når du trenger / ønsker det,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.