Om oss

Din elsykkelbutikk i Trondheim

Elsykkelkompaniet er en rendyrket elsykkelbutikk i Trondheim. Du finner oss i to ulike butikker, en i Kongens gate 60 og en på Byåsen Butikksenter.

Som faghandel har vi to spesialbutikker for deg som er ute etter elsykkel i Trondheim. Vi er stolte av å kunne tilby elsykler fra Trek, Electra, Velo De Ville, Haibike, Flyer, Omnium Cargo og Benno.

Hos oss møter du ansatte som har kunnskap og egenerfaring med produktene vi selger. Vår viktigste oppgave er å finne riktig sykkel til deg. 

Når du vurderer elsykkel bør du spørre deg selv om hvor og hvordan du skal bruke elsykkelen? 

1.      Sykler du mye i bratte bakker er det en fordel med en kraftig motor.

2.      Til vintersykling og pendling i vinterhalvåret vil du sette pris på brede dekk med godt mønster og mange pigger.

3.      Med barnesete på sykkelen er det praktisk og komfortabelt med lavt innsteg.

4.      I bybildet vil en hybridsykkel eller en bysykkel med oppreist stilling go deg oversikt over trafikken.

 

Etter at vi har funnet riktig elsykkel tilpasser vi kontaktpunktene. Et justerbart stem og gode holker gir en trygg og komfortabel sittestilling. Legg til et polstret sete i korrekt bredde, og du er klar for å tilbakelegge mil etter mil!

 

Elsykkelbutikk i Trondheim med autorisert verksted

Kundeforholdet er langt fra over når du triller elsykkelen ut av butikken. I begge våre dedikerte elsykkelbutikker treffer du mekanikere som er oppdatert på den tekniske utviklingen i bransjen. Her får du rask hjelp, enten du kommer innom for girjustering, omlegging av piggdekk eller batteriservice. 

Både butikken på Byåsen og i Kongens Gate er autoriserte verksted for Bosch, Yamaha og Panasonic. Ved reklamasjonsarbeid og under års-service får du låne en sykkel av oss.

Butikken i Midtbyen er også Trek Flagship store. Det betyr at vi fører et ekstra bredt utvalg og er tidlig ute med nyheter fra Trek. Ser du etter en sykkel uten motor? Vi skaffer alt fra Trek!

 

Drevet av entusiaster

Butikkene eies og drives av Tom Sæther og Terje Thoresen. I midtbyen finner du Tom og Jann Arve som til sammen har jobbet i sykkelbransjen i snart 60 år! Tom kjøpte sin første terrengsykkel i 1988 og har vært hektet siden. På veien har han jobbet både som forhandler og importør. 

Som sykkelentusiaster, med to hjul i bransjen, har vi fulgt elsykkelbølgen fra starten av. Først med sunn skepsis, frem til elsyklene begynte å se ut som tradisjonelle sykler og inneha en kvalitet vi kunne stå inne for . Da vi i tillegg gjenkjente følelsen fra sykler uten motor, i elsyklenes håndtering og manøvrering, var vi solgt!

Alle du treffer hos Elsykkelkompaniet er ivrige syklister. Når vi ikke står bak disken eller på verkstedet finner du oss i Bymarka eller Estenstadmarka hvor vi tester nytt utstyr på kjente stier.  

 

Her finner du oss

I Midtbyen kan du parkere rett over gata eller på Leutenhaven. Det er heller ikke mer enn 4 minutters gange fra Trondheim Torg. Av- og pålessing gjør du rett utenfor døra.

Butikken på Byåsen har en parkeringsplass i tilknytning til senteret.

Vi ses hos Elsykkelkompaniet, eller rundt neste sving!

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.