Lastesykler

El transportsykkel | Elsykkelkompaniet

EL Lastesykkel

Transportsykkelen eller lastesykkelen er et utrolig fleksibelt framkomstmiddel! Her kan du spare tid, miljø, penger og droppe bilen!

Vi deler dem gjerne i kassesykler som har lastekapasiteten i front, eller såkalte longtail som har en ekstra lang og kraftig bagasjebærer. 

 

Transportsykkelen er veldig fleksibel

Lastesyklene tkan ilpasses livssituasjonen din. Har du små barn, kan du montere barneseter, har du større barn kan du montere en ramme og puter på longtailen eller en benk i kassesykkelen. Senere er det kanskje transport av varer som er hovedbruken. Skal du bruke transportsykkelen i jobbøyemed? Her er det bare fantasien som setter grenser.

 

Lastesykkelen må ha en kraftig motor og solide komponenter!

Som alltid, er det viktig at sykkelen er dimensjonert for den tiltenkte bruken. Hvor høy vekt er har du behov for å frakte, er det bratt der du ferdes osv. Motoren må gjerne være en Bosch CX Cargo med smartsystem og opp til 400% assistanse i tillegg til din egen kraft. Det er også viktig at bremser og komponenter ellers er dimensjonert for totalvekt på sykkel og passasjerer.

Les merShow less
kr 62,999.00
Kul transportsykkel fra Danmark. Kan utstyres med barnesete både foran og bak. Er også mulig å montere ei stor kasse i front for transport av varer, verktøy osv. Har lav vekt og er enkel å manøvrere!

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.