Bysykler

Elektrisk bysykkel | Elsykkelkompaniet

Elektrisk bysykkel 

Med en elektrisk bysykkel tar du deg fram i byen på en rask, effektiv og miljøvennlig måte. Her slipper du å forholde deg til buss og bilkøer! Du sitter komfortabelt og oppreist og el bysykkelen er gjerne utstyrt med kjedekasse, skjermer, bagasjebærer og støtte. Du kan også enkelt tilpasse den med på vesker, kurver eller kasser. 

 

Hva er forskjellen på en el bysykkel og en el hybridsykkel?

Elbysykkelen har gjerne en mer oppreist sittestilling og i mange tilfeller ikke det største batteriet og motoren. Ofte finner du den med integrerte gir og kanskje et retropreget design. Hybridsykkelen har tradisjonelt vært mer sporty i sittestilling og design, men nå ser vi at grensene viskes ut. Vi har hybrider med kraftige motorer og voluminøse dekk hvor du har omtrent samme sittestilling som på bysykkelen.

 

Hvilken el bysykkel skal du velge?

Her som ellers har vi erfart at det Bosch som gjelder. Velger du en el bysykkel som er produsert i Europa er du sikrer at den har komponenter som er godkjent for bruk på elsykkel.

 

Electra elsykkel

Stil, kvalitet og brukervennlighet i en og samme bysykkel!

Electra er et premium elsykkelmerke med sin opprinnelse i California. De eies av Trek og produseres i Tyskland. De har et bredt utvalg av moderne elektriske bysykler. Med sitt stilige design og flotte fargepallet passer de til de fleste anledninger.

 

Flat foot Technology® 

Electra har et design de kaller «Flat foot Technology®. Her er pedalene plassert et stykke foran setet. Da får du strukket ut beina, samtidig har som du har rett rygg og blikket rettet framover. Når du sykler er vekten din på setet i stedet for på skuldre og håndledd. Her får du en komfortabel sykkeltur hvor skuldre, nakke, rygg, håndledd og hofter har en ergonomisk riktig stilling. Som bonus kan du sette foten i bakken uten å gå av setet. Magisk!

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.