Søk i blogg

Hvem er Trek og hvorfor vi har valgt dem

Trek Bicycle Corporation er Amerikansk familieid selskap og er en av de tre største produsentene av sykkel i verden. Elsyklene deres for det europeiske markedet er ofte designet i Europa og produseres i Tyskland og Nederland. Under Trek-paraplyen ligger også Elsykkelmerket Electra og tilbehørsmerket Bontrager. 

Trek produserer elsykler av høy kvalitet til riktig pris!

Alltid produkter av høy kvalitet

I og med at Trek produseres i Europa må syklene være typegodkjent etter strenge Europeiske regler. For deg betyr dette et sikkert kjøp!  Alle komponentene på elsykkelen din er testet og godkjent for bruk på nettopp en elsykkel.

Vi forhandler Treksykler med elsystem fra Bosch og TQ fordi vi kjenner kvaliteten på dem og fordi vi vet at vi her kan håndtere eventuelle reklamasjoner raskt og effektivt i mange år framover. 

Selv om vi vet at det selges mange av de rimeligere elsyklene produsert med diverse elsystemer fra østen vet vi av erfaring at Bosch fungerer best for norsk klima og bruk. Vi ønsker å bidra til at du kjøper en elsykkel du kan ha glede av i mange år. Det er bra både for lommeboka di og miljøet!

 

Innovasjon og prisvinnende produkter

Trek vinner priser i alle kategorier stadig vekk. Modellene Allant og Rail har vunnet utallige tester og nylig har vår personlige favoritt Fuel Exe omtrent tatt reint bord i alle tester og kåringer verden rundt.

 

Færre distribusjonsledd = mer sykkel for pengene!

Vi tar elsyklene direkte fra Trek i Europa og dermed unngår vi et unødvendig og fordyrende mellomledd som en Norsk distributør representerer. Resultatet av denne modellen er at vi kan tilby deg et kvalitetsprodukt til en lavere pris enn konkurrerende merker.

 

Bærekraft, sykkelglede og kvalitet hånd i hånd!

Vårt ønske om å tilby kvalitetsprodukter du skal ha glede av i lang tid samsvarer godt med Treks filosofi om å alltid produsere sykler iht gode standarder og målet om å sette et så lite miljøavtrykk som mulig. Ta en titt på bærekraftsrapporten deres for å se detaljer om hvordan de angriper problemstillingen.

Treks bærekfraftsrapport

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.