Trek Allant+ 7, lavt innsteg, Lithium Grey

Testvinnende Trek Allant+ 7 er en elegant og komfortabel hybridsykkel som er utstyrt med den sterkeste motoren fra Bosch (Performance CX, 85Nm) et batteri på 625Wh og et smartsystem som kommuniserer med telefonen din. Den har et veldig lavt innsteg, en sittestilling som de fleste finner seg til rette på, mange gjennomtenkte løsninger og komponenter av høy kvalitet.

Les merShow less
Salg
kr 39,699.00 kr 49,699.00
Lagerlokasjon
  • Midtbyen
  • Byåsen
Størrelse
  • Small
  • Medium
  • Large
Produktet er tilgjengelig med andre valg 0 Produkter
Merke:
You may also like
Beskrivelse

Komfortabel og driftssikker hverdagssykkel 

Trek Allant+ 7 har en god sittestilling og solide, slitesterke komponenter.  Den kommer ferdig utstyrt med gode lykter, skjermer, støtte og bagasjebærer.

Det justerbare styreframspringet, holkene som har en form som gir ekstra støtte og det brede, komfortable setet sikrer at du finner deg vel til rette på sykkelen. Dekkene har et stort volum og ekstra punkteringssikring. En god dempegaffel som ikke ruster på vinteren sikrer at komforten opprettholdes på dårlig underlag og sterke, driftssikre hydrauliske skivebremser fra Tektro sørger for trygge nedbremsinger.

 

Bosch CX Smartsystem

Allant+ 7 har en råsterk motor fra markedslederen Bosch på 85Nm og et smartsystem som kommuniserer med telefonen din. Her kan du blant annet logge avstander, planlegge ruter, og spore sykkelen din via en Connect Module.

Etter en mannsalder i bransjen og etter å ha solgt de fleste elsystemene på det norske markedet, er vi ikke i tvil: Bosch er mest pålitelig, fungerer best og om det skjer noe, er de desidert best i klassen på support.

 

Sikker batteriløsning

Sykkelen kommer med et stort Bosch powertube-batteri på 625Wh som låses inn i rammen. Dette er en løsning som gjør det svært vanskelig å stjele batteriet. I kombinasjon med en Connect Module er være rimelig trygt å ha det stående i sykkelen.

For deg som har nøkkelen er Treks rib-løsning er den raskeste og enkleste måten å installere og fjerne batteriet på. Her må du ikke av med et ekstern deksel og kanskje stå på knærne for å lirke ut batteriet.

 

Lave driftskostnader

Allant+ 7 er en elsykkel som har lavere driftskostnader enn de fleste elsykler på markedet:

Elsykkelsystem fra Bosch viser seg gang på gang å tåle trønderske helårssykling best. 

Bruker du elsykkelen mye, må du påregne servicekostnader. Tektros bremser tåler vinter og salt bedre enn konkurrentene og det nye linkglide drivverket til Shimano skal vare tre ganger så lenge som forrige generasjon.

 

 

Motor: Bosch Performance CX, Smartsystem, 85nm

Batteri: Bosch 625Wh 

Display: Bosch Purion 200, Smartsystem, valgfritt språk også norsk

Remote: Bosch Led

Bremser: Tektro

Gir: Shimano Linkglide 10 delt

Maks tillatt totalvekt: 136 kg

Vekt på sykkel: 23, 6 kg

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 469.00
En pen og forseggjort kurv med gummiert bærehåndtak for god bærekomfort.  Har påmontert KlickFix adapterplate for feste i KlickFix sykkelfeste. Basil KlickFix Styrefeste følger ikke med
kr 2,649.00
VÆR TRYGG I DEN URBANE JUNGELEN En hjelm er viktig for å navigere gjennom byen. Pedelec 2.0 ACE er førstevalget for alle urbane syklister.
kr 54,999.00 kr 64,899.00
Råsterk fulldempet som er perfekt til bruk i marka. Denne sykkelen har de samme suverene egenskapene på stien som Treks sykler uten motor. Har vært de profesjonelle testernes favoritt i flere år. Her har du...
kr 39,799.00 kr 44,799.00
Testvinnende Trek Allant+ 7 er en elegant og komfortabel hybridsykkel som er utstyrt med den sterkeste motoren fra Bosch (Performance CX, 85Nm) et batteri på 625Wh og et smartsystem som kommuniserer med telefonen din....
kr 1,310.00
Vanntett sykkelstyrekurv med lokk som gir rask tilgang til innholdet. Har en stabil aluminiumsramme; komfortabelt, justerbart håndtak; PU-belagt Cordura blanding stoff innerlomme med glidelås. Kurven står uavhengig...
kr 1,199.00
Romslig, vanntett sykkelveske av høy kvalitet.  Back-Roller Urban Line er konstruert i en spesiell blanding av Cordura-stoffer, og har et tekstilutseende som passer til både "business og pleasure". Den har et...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.