Søk i blogg

Elsykkel og veisalt

Vintersykling har sin pris. Veisalt kan skade komponentene på elsykkelen, spesielt hvis den ikke rengjøres regelmessig. Salt fører til korrosjon på enkelte komponenter. Især er kjedet utsatt. Det kan også føre til øke slitasje på bremseklosser, kulelager, dekk, gir osv.
Under finner du noen anbefalinger for å begrense slitasjen:
1. Rengjør sykkelen regelmessig.
2. Smør kjedet: Bruk en god olje for å begrense korrosjonen. Pass på at den ikke er for tykk. Da plukker den opp nye skitt og fungerer i praksis som en slipepasta på drivverket. Er oljen for tynn må du skifte ofte. Vi anbefaler Peatys Linklube
3. Oppbevar sykkelen tørt. Lar det seg gjøre ikke å la sykkelen stå ute i regnvær og snø, er det bra. Dette kan føre til at salt og vann trenger inn i komponentene. Vi har regntrekk som du raskt kan slenge over sykkelen.
4. Husk at batteriet ikke tar lading i minusgrader. Du oppnår også å komme lenger hvis du starter turen med et romtemperert batteri.
Vi anbefaler også et produkt som heter Dsalt. Det fjerner den kraftige bindingen mellom salt og underlag og etterlater en antikorrosiv og beskyttende hinne.
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.