CityChain™ 1010/110

kr 1,649.00
På lager 5 Produkter
Merke:
Produktdetaljer
Sist vist
kr 1,999.00

Den perfekte følgesvennen i byen! Pen hjelm med justerbart visir og oppladbart lys. Denne hjelmen går til de fleste antrekk;)

kr 699.00

Ingen grunn til å fryse på hendene! Med Bar Mitts er du komfortabel uansett vær og temperatur. Et must for jobbsyklisten vinterstid!

16 andre produkter i samme kategori:
kr 32,900.00 kr 41,900.00

Allant+ 5 Lowstep er den ultimate elsykkelen for syklister som ønsker å få fart på pendlingen. Sykkelen har en ny, råsterk motor fra Bosch på 85 Nm. Utstyrt med Bosch smartsystem som byr på bedre konnektivitet enn noen gang før. Smarttelefonen kan enkelt knyttes til sykkelen for å logge avstander og planlegge ruter. Den kan utstyres med tre batteristørrelser ( 400, 545 og 725 Wh)  slik at du kan ta kontroll over pendlingen og cruise bekymringsløst hele veien hjem uansett vær og føre.

kr 199.00

Høyytelses syntetisk smøremiddel. Innehar en unik vannavstøtende sammensetning som trenger dypt inn i hvert enkelt kjedeledd. Skaper dermed et slisterk og beskyttende belegg mot korrosjon og metall-mot-metall slitasje.  

  • For alle forhold og værtyper
  • Gir langvarig beskyttelse og smøring for lav friksjon og dermed serviceintervall
  • Gir presise og lydløse girskift

kr 31,599.00 kr 46,949.00

Verve+ 4 Lowstep er perfekt for syklister som vil sykle langt og ha det gøy på daglig pendling, rekreasjonsturer og trening. Sykkelen er like solid som den er elegant, og har en kraftig Bosch Performance motor og Bosch Smart System.

Denne elsykkelen er utstyrt med deler som har fokus på din komfort og sikkerhet, som dempegaffel, setepinne, brede, stabile dekk og front- og baklys.

Kan utstyres med Bosch Connect Module som er en Alarm og sporingsenhet.

kr 32,900.00 kr 41,900.00

Allant+ 5 er en svært prisgunstig og komfortabel arbeidshest som er utstyrt med den sterkeste motoren fra Bosch (Performance CX, 85Nm) og et smartsystem som kommuniserer med telefonen din. Her tilbakelegges milene på behagelig vis og de bratteste bakkene blir en lek!

kr 1,649.00

STABILITET OG FLEKSIBILITET I EN STØRRE STØRRELSE

Sikre enkelt en eller flere sykler til faste gjenstander.

30 cm ekstra lengde, mer fleksibilitet: Med BORDO™ Big 6000 foldbar lås kan du låse en eller flere sykler sammen enda mer praktisk. Du har fremdeles de typiske fordelene med ABUS classic: en perfekt kombinasjon av holdbarhet, fleksibilitet og minimale transportdimensjoner. Du kan stole på den dirkesikre ABUS Plus skivesylinderen og de 5 mm tykke foldbare stengene, som er laget av herdet spesialstål og som er festet med spesielle nagler. Et mykt tokomponentsbelegg forhindrer at låsen skader lakken på sykkelen. Ekstremt praktisk: BORDO™ Big 6000 foldbare låser leveres med en kodet nøkkel – dette betyr at låsen kan bestilles kodet likt med andre ABUS-låser.

kr 52,299.00 kr 57,299.00

Fetch+ 2 er en kompakt elektrisk lastesykkel som har god lastekapasitet og er supergøyal og brukervennlig. Du får enkelt med deg opptil 80 kg på bæreren, takket være den kraftige boosten fra Bosch´ smartsystem og førsteklasses kjøreegenskaper og stabilitet. Denne sykkelen er designet for å vokse sammen med familien og byr på mange tilpasningsmuligheter etter hvert som behovene dine forandrer seg over tid.

Fetch+ 2 Video

kr 49,900.00 kr 53,900.00

This RemiDemi XL has a little something extra in the back. Extended cargo capability so you can take on even bigger everyday adventures. And bring two passengers along for the ride with child seats or Benno passenger accessories. The RemiDemi XL is a fun and compact powerhouse that punches way above its weight with a max gross load of 190kg, a multifunction XL rear rack and a hard-charging Bosch mid-drive electric motor. Turn heads, carve corners and feel free to get a little extra with the RemiDemi XL.

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.